Είτε επισκέπτεστε το νησί με την οικογένεια σας, με φίλους είτε με μεγάλα γκρουπ το Idea Tours Mykonos καλύπτει όλες τις αναγκες σας με στόλο του, που αποτελείτε από επιβατικά, minivans (7-19 ατόμων), ακόμα και λεωφορεία (25-40 ατόμων)

Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι επαγγελματίες σωφέρ, έχουν γνώση Αγγλικων καθώς και κάθε γωνίας του νησιου της Μυκόνου. Θα σας συνοδεύσουν στις μεταφορές σας ώστε να νίωσετε ασφαλείς και να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως.

Ακόμα και αν χρειάζεστε μια απλή μεταφορά απο το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του νησιού της Μυκόνου στο ξενοδοχείο σας και αντίστροφα, ή άν θέλετε να επισκεφθείτε τα διάσημα μέρη και αξιοθέατα του νησιου, μπορουμε να σας προσφέρουμε ξεναγήσεις μισής ή ολόκληρης ημέρας και να σας βοηθήσουμε να ευχαριστηθείτε ένα από τα καλύτερα νησία της Μεσσογείου!

Ποιοί Είμαστε

To Ideatours ιδρύθηκε το 1994, απο στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τουριστικών υπηρεσίων. Κύριο μέλημα μας, να προσφέρουμε επαγγελματικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν παροχή ειδικευμένων ξεναγων, μεταφορές με οχήματα όλων των κατηγοριών και των τύπων κ.α.

Contact Us